Verkoop van uw caravan, camper of vouwwagen

Wij kunnen onderstaande bedrijven aanraden voor een gemakkelijke verkoop van uw caravan, camper of vouwwagen. Beide bedrijven hebben een andere manier van werken. 

Caravanmakelaar de Wit

Sinds 2024 hebben wij een samenwerking met Caravanmakelaardij De Wit. Zij bemiddelen tussen u en andere particulieren in de verkoop van uw caravan of camper, net als bij een huizenmakelaar. Zo ontvangt u een hoger bedrag dan dat u verkoopt aan een opkoper. Zij nemen al het werk uit handen (taxatie, promotie en de financiële afhandeling). Tijdens het verkoopproces staat uw caravan of camper in hun verkoophal zodat kopers kunnen kijken wanneer het hen uitkomt. Dus heeft u geen zin, tijd of ruimte om zelf te gaan verkopen? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Opkoop van uw caravan, camper of vouwwagen – Reijms

Wij hebben een samenwerking met het verkoopplatform Reijms.nl. Reijms is het verkoopplatform voor uw caravan. Op hun website kunt u uw caravan binnen enkele minuten aanmelden voor een zorgeloze verkoop. Binnen 24 uur ontvangt u een vrijblijvend voorstel op uw caravan. Reijms betaald, vrijwaard en haalt de caravan kosteloos voor u op. Heeft u interesse in de verkoop van uw caravan? Neem dan contact op via ons contactformulier.

Heeft u een vraag?

We hebben een veelgestelde vragen gedeelte. Neem hier een kijkje en wellicht kunt u antwoord vinden op uw vraag.