Voorwaarden

Voorwaarden

Caravanstalling Zeewolde wordt gerund door de familie Douma en maakt onderdeel uit van een akkerbouwbedrijf met windmolen.
Het geheel is zeer centraal gelegen nabij Nijkerk, Amersfoort, Almere, Huizen en Harderwijk.

Kennismaken en eerste keer brengen

Wilt u eerst kennismaken met caravanstalling Zeewolde of komt u uw caravan, vouw-bagagewagen of boot op trailer voor de eerste keer brengen, stuur dan een email naar info@caravanstallingzeewolde.nl voor een afspraak.

Halen en brengen

Hebt u een object bij ons gestald dan kunt u echter het hele seizoen (15 maart tot 31 oktober) 7 dagen per week tussen 08.00 uur en 21.00 uur uw object komen halen of brengen.

Na 31 oktober is de stalling gesloten. Ophalen is dan alleen mogelijk op afspraak, mits minimaal 14 dagen van te voren gemeld per email: info@caravanstallingzeewolde.nl

Veiligheid

In verband met de veiligheid en het risico voor schade is het niet de bedoeling dat u zich in de stalling begeeft.
U levert het te stallen object af op het daarvoor bestemde terrein en wij zorgen ervoor dat het binnen komt te staan en andersom buiten als u komt halen.

Voordat u gaat stallen

Als u het te stallen object komt brengen zorgt u ervoor dat gasflessen en of andere brandbare olie of benzine reservoirs zijn verwijderd.
Omdat het lastig is later spullen uit bijvoorbeeld uw caravan te halen als deze eenmaal gestald is verzoeken wij u deze van te voren te verwijderen.
Vanaf 1 november dient uw object winterklaar te zijn omdat de stalling wel droog en schoon, maar niet vorstvrij is

Onderhoudswerkzaamheden

Er bestaat bij ons de mogelijkheid om een bandje op te pompen maar onderhouds werkzaamheden zijn niet toegestaan.

Stallingsvoorwaarden

De betreffende voorwaarden maken deel uit van de stallingovereenkomst. De stallingvoorwaarden kunt u hier downloaden in .pdf formaat.

Contact fam. Douma

Zie: www.caravanstallingzeewolde.nl/contact

Heeft u een vraag?

We hebben een veelgestelde vragen gedeelte. Neem hier een kijkje en wellicht kunt u antwoord vinden op uw vraag.